Как да се възползвате от Dineout Ваучер за подарък?


1. Станете Dineout потребител — Ако нямате профил в Dineout, регистрирайте се безплатно на https://dineout.bg.

2. Активирайте Ваучера си — Впишете се в Dineout профила Ви. От падащото меню в горния десен ъгъл изберeте Моите Ваучери. Кликнете на Добавете Ваучер. Въведете кода, изписан върху Ваучера и кликнете Активирайте. Той е запазен в профила Ви и ще можете да го използвате, когато пожелаете. Моля, обърнете внимание, че с активирането на Ваучера, Вие няма автоматично да го приложите към следващата резервация.

3. Приложете активирания Ваучер към резервация — Уверете се, че сте вписани в профила Ви в Dineout. Започнете да правите резервация, като в края на формата ще видите Вашите активирани Ваучери. За да приложите някой от тях, кликнете върху него. Завършете резервацията. На имейл адреса, с който сте регистрирани в Dineout, трябва да сте получили потвърждение, в което е указано, че използвате Ваучер на съответната стойност.

4. Представете Ваучера в ресторанта — При пристигането Ви в ресторанта е необходимо да съобщите, че имате резервация, направена през системата на Dineout на Ваше име и да представете хартиено копие на Ваучера. Ако нямате такова, то може да изтеглите Ваучера в PDF формат по всяко време от имейла, получен за потвърждение на съоветната резервация и да го разпечатате.

Допълнителна информация:

  • Ваучерите нямат срок на валидност и могат да се използват във всеки един от ресторантите в системата ни.
  • При неявяване на резервация, към която е приложен Ваучер, той се губи.
  • При отказване на резервация (от страна на потребител или ресторант), към която е приложен Ваучер, той ще бъде възстановен в профила Ви и ще може да бъде приложен към друга резервация.

Приятни моменти с Dineout!