Как да се възползвате от Dineout Ваучер за подарък?

1. Станете Dineout потребител — Ако нямате профил в Dineout, регистрирайте се безплатно на https://dineout.bg.

2. Активирайте Ваучера си — Впишете се в Dineout профила Ви. От падащото меню в горния десен ъгъл изберeте Моите Ваучери. Кликнете на Добавете Ваучер. Въведете кода, изписан върху Ваучера и кликнете Активирайте. Той е запазен в профила Ви и ще можете да го използвате, когато пожелаете. Моля, обърнете внимание, че с активирането на Ваучера, Вие няма автоматично да го приложите към следващата резервация.

3. Приложете активирания Ваучер към резервация — Уверете се, че сте вписани в профила Ви в Dineout. Започнете да правите резервация, като в края на формата ще видите Вашите активирани Ваучери. За да приложите някой от тях, кликнете върху него. Завършете резервацията. На имейл адреса, с който сте регистрирани в Dineout, трябва да сте получили потвърждение, в което е указано, че използвате Ваучер на съответната стойност.

4. Представете Ваучера в ресторанта — При пристигането Ви в ресторанта е необходимо да съобщите, че имате резервация, направена през системата на Dineout на Ваше име и да представете хартиено копие на Ваучера. Ако нямате такова, то може да изтеглите Ваучера в PDF формат по всяко време от имейла, получен за потвърждение на съоветната резервация и да го разпечатате.

Допълнителна информация:

  • Ваучерите нямат срок на валидност и могат да се използват във всеки един от ресторантите в системата ни.
  • При неявяване на резервация, към която е приложен Ваучер, той се губи.
  • При отказване на резервация (от страна на потребител или ресторант), към която е приложен Ваучер, той ще бъде възстановен в профила Ви и ще може да бъде приложен към друга резервация.

Приятни моменти с Dineout!

Как да поръчате Dineout Gift Card?

Отидете на този адрес, въведете Вашите данни за контакт, изберете стойността и посланието на Ваучера за подарък и платете по банков път. След като преводът бъде потвърден, ще получите имейл с Ваучера, който можете да принтирате или персонализирате допълнително за изпращане по имейл.

За кого са подходящи Dineout Ваучери за подарък?

Ваучерите за подарък са отличен начин да зарадвате всеки, който обича да се храни навън и цени добрата храна - близки, приятели или колеги.

Те са и един нестандартен и креативен начин за изразяване на блаодарност към бизнес партньори и награждаване на служители.